Hebreeuwse chocoladeletter Chai weer verkrijgbaar!

Een origineel cadeau voor Sinterklaas en/of Chanoeka
De Hebreeuwse chocoladeletter Chai is ook dit jaar weer verkrijgbaar – vanaf 12 november t/m 20 december 2018 – voor €10 per stuk bij Joods Hospice Immanuel en bij diverse andere locaties (zolang de voorraad strekt).

Verzending voor 1 letter kost €3 en meerdere letters €5.

De chocoladeletter Chai bestaat uit 2 letters die samen het woord Chai maken wat “leef” betekent. De handgemaakte kosjere letter, verkrijgbaar in puur (parve), die gemaakt is van fairtrade chocolade met een cacaogehalte van 70%, wordt exclusief voor het hospice gemaakt en de helft van de opbrengst is dan ook voor dit goede doel.

Sasja Martel, directeur van Joods Hospice Immanuel, nam in 2010 het initiatief om samen met Roland Vos van Roland Vos Catering & Events de Hebreeuwse chocoladeletter weer tot leven te roepen.

De keuze voor deze specifieke letter is verbonden met de Joodse visie van het hospice dat het leven centraal staat en zo kwam men op de letter Chai(=leef!).

Wie voor Sinterklaas of Chanoeka, of wat voor gebeurtenis dan ook, deze letter koopt steunt het enige Joodse hospice in Europa!

De letter kan besteld worden bij voorkeur per mail. U ontvangt dan alle informatie die nodig is voor uw bestelling. Ophalen van letters is mogelijk na bevestiging van betaling en reservering. Verzending van de letters is mogelijk!

Informatie en bestelling: chocoladeletterchai@gmail.com
Tel. 020-4420676.


Bestelling Hebreeuwse Chocoladeletter Chai

Bestelformulier Hebreeuwse Chocoladeletter Chai. Prijs € 10,- per letter, exclusief verzendkosten.
OphalenVersturen
De kosten voor verzending bedragen € 3,00 voor één letter en € 5,00 voor twee of meer letters.
ManVrouw
Om spam te voorkomen verzoeken wij u om onderstaande cijfercode in te voeren.
[recaptcha]