Sponsors

De volgende fondsen en sponsors steunen regelmatig het hospice:

Maror helpt het hospice bij scholing van vrijwilligers en medewerkers. In 2016 kreeg het hospice zonwering en in 2017 horren in alle ramen.

Roparun steunt ons hospice regelmatig! Dankzij Roparun kon het hospice nieuwe decttoestellen aanschaffen, 3 medicijnkasten en dossierwagen.In november 2014 heeft het hospice 7 nieuwe zorgbedden aangeschaft door een subsidie van Maror en Roparun. In 2016 zijn er relaxfauteuils gekocht en aanvullend servies! In 2018 zijn onze keukens vernieuwd met steun van Roparun.

Aseptix steunt ons regelmatig met de levering van hun desinfecterende produkten. Dankzij hun Aseptix Ultrasan Ultrarapid schoonmaaksprays, de desinfecterende handzeep en de reinigingsdoekjes is het hospice ervan verzekerd dat besmettingen met virussen (o.a. H1N1, NORO), bacteriën ( ook de Clostridium difficile) , schimmels en gisten effectief tegengegaan worden. Voor ons een veilig gevoel.

Hoveniers Boumans vulden 2 schitterende bloem/plantenbakken voor onze bewoners

Jan Ruygrok, Groenten, fruit & delicatessen, Buitenveldertselaan 38 te Amsterdam Buitenveldert levert tegen een hospiceprijs wekelijks de groente, die onze vrijwilligers gebruiken voor de verse maaltijden.

Het Oranjefonds steunde ons met de vernieuwing van de keukens in 2018.