Hebreeuwse chocoladeletter Chai weer verkrijgbaar!

De chocoladeletter Chai bestaat uit 2 letters die samen het woord Chai maken wat “leef” betekent. Een handgemaakte kosjere letter, verkrijgbaar in Melk en Puur (beide Melkkost). Gemaakt van fairtrade chocolade met een cacaogehalte van 70%, wordt exclusief voor het hospice gemaakt. De helft van de opbrengst is dan ook voor dit goede doel.

Sasja Martel, directeur van Joods Hospice Immanuel, nam in 2010 het initiatief om samen met Roland Vos van Vos Kosher Catering de Hebreeuwse chocoladeletter tot leven te roepen. De keuze voor deze specifieke letter is verbonden met de Joodse visie van het hospice dat het leven centraal staat. Zo kwam men op de letter Chai(=leef!).

10 jarig jubileum

Het is alweer 10 jaar geleden dat het idee uitgewerkt werd. Daarom tijdens dit jubileum jaar extra veel aandacht. Onder andere Frist Barend en Chazia Mourali namen de letter in ontvangst. 

Een origineel cadeau voor Sinterklaas en/of Chanoeka

De Hebreeuwse chocoladeletter Chai is ook dit jaar weer verkrijgbaar voor €10 per stuk bij Joods Hospice Immanuel en bij diverse andere locaties (zolang de voorraad strekt).

Wie voor Sinterklaas of Chanoeka, of wat voor gebeurtenis dan ook, deze letter koopt steunt het enige Joodse hospice in Europa!

Informatie? lekker@chocoladeletterchai.com of bel 020-4420676.