Contact

Het Joods Hospice Immanuel is gevestigd in Amsterdam. Ons bezoekadres is:

Amstelveenseweg 665
1081 JD Amsterdam

Stichting Joods Hospice Immanuel

Stichting Joods Hospice Immanuel staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer KVK 34186680.

Het RSIN nummer van Stichting Joods Hospice Immanuel is 8160.53.996.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 020 – 44 20 676
Fax: 020 – 44 20 681
E-mail: info@joodshospiceimmanuel.nl
Website: www.joodshospiceimmanuel.nl

Stichting Vrienden Joods Hospice Immanuel

De Stichting Vrienden Joods Hospice Immanuel staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer KVK 34204197.

Het RSIN nummer van Stichting Vrienden Joods Hospice Immanuel is 8160.549.88.

Contactgegevens

De Stichting Vrienden is telefonisch bereikbaar op woensdag en donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Telefoonnummer: 020 – 44 20 676
E-mail: stichtingvrienden@joodshospiceimmanuel.nl

Bezoektijden

Het Joods Hospice Immanuel hanteert geen vaste bezoektijden. Bezoek is altijd van harte welkom om langs te komen. Wij vragen u alleen om bij uw bezoek ervoor te zorgen dat u de rust in ons huis bewaakt. Als u bijvoorbeeld voor 8:00 uur ’s ochtends of na 21:00 uur ’s avonds wil langskomen, is het handig om vooraf te bellen om uw bezoek aan te kondigen.

Bereikbaarheid

Met de auto

Reist u met de auto, dan kunt u het Joods Hospice Immanuel bereiken via de A2 (richting Amsterdam), de A4 (richting Amsterdam), de A6 (richting Amsterdam) en de A9 (richting Amsterdam). Het hospice ligt nabij afslag 8, naar de Amstelveenseweg/s108 richting Amsterdam-Oud Zuid.

Om uw route met de auto naar het hospice te plannen, kunt u gebruik maken van de ANWB routeplanner.

Parkeergelegenheid

Het hospice is gelegen aan een openbare weg. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat en meestal zelfs voor de deur. Parkeren is wel betaald. Meer informatie over parkeren en parkeertarieven kunt u vinden op de website van de Gemeente Amsterdam.

U kunt ook parkeren in het nabij gelegen Amsterdamse Bos. Van het Amsterdamse Bos is het ongeveer een wandeling van 6 minuten naar het hospice. Parkeren in het Amsterdamse Bos is in de meeste gebieden gratis met een blauwe kaart. Meer informatie over parkeren in het Amsterdamse Bos kunt u hier vinden.

Met het openbaar vervoer

Het hospice is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Station Amsterdam Zuid ligt er vlakbij. U kunt vanuit het station verder reizen met de tramlijnen 5 en 25. Met tram 25 (richting Westwijk) en tram 5 (richting Amstelveen Stadshart) bent u binnen enkele minuten bij de halte A.J. Ernststraat. Vanuit deze halte is het ongeveer 15 minuten lopen naar het hospice (bekijk de route via Google Maps).

Vanaf Station Zuid kunt u ook metro 50 (richting Isolatorweg) en metro 51 (richting Isolatorweg) nemen. U kunt uitstappen bij de halte Amstelveenseweg. Het is dan ongeveer 12 minuten lopen naar het hospice (bekijk de route via Google Maps).

Reist u met de bus, dan kunt u van verschillende buslijnen gebruik maken. De bussen bus 62 (richting Station Lelylaan), bus 274 (richting Uithoorn Watsonweg), bus 341 (richting Spaarne Gasthuis via Airport), bus 346 (richting Haarlem Station) en bus 358 (richting Kudelstaart via VU/Amstelveen) stoppen in de buurt. U stapt dan uit bij de halte van het ziekenhuis VU Medisch Centrum, soms “VUmc Hoofdingang” of “VUmc” genoemd. Het is dan ongeveer 8 minuten lopen naar het hospice (bekijk de route via Google Maps).

Voor actuele reisadviezen, reisplanning en reistijden, kunt u gebruik maken van de 9292 reisplanner.